Referenssit

Anna tulosten puhua puolestaan

Asiakkaani ovat pystyneet kolminkertaistamaan orgaanisen näkyvyyden puolessa vuodessa. Tuplaamaan verkkokauppamyynnin ja luomaan huomattavasti kannattavamman liiketoimintamallin, joka tuo jatkuvasti asiakkaita vaikka mainosbudjetti nollattaisiin kokonaan.

Haluatko sinäkin lisää vapaa-aikaa, kunnioitusta alasi toimijana ja lisämahdollisuuksia päättää siitä mitä haluat tehdä milloinkin. Tässä tuloksia, joita olen pystynyt saavuttamaan!

Digitehostamo

Oma verkkosivuni on kuin oma tarinani, joka avaa sinulle oven maailmaan, missä hakukoneoptimointi tekee todellista taikaa. Oletan, että olet intohimoinen yrittäjä, joka unelmoi poikkeuksellisesta kasvusta, vauraudesta ja lisääntyneestä vapaa-ajasta. Minä olen kävellyt tätä polkua, ja omat sivuni ovat elävä todiste siitä.

Aloitin tämän tarinan tyhjältä pöydältä, kun perustin sivustoni vuoden 2024 alussa. Tarkalleen 1.1.2024. Tiedän, että ensimmäisen vuoden aikana voin saavuttaa merkittäviä tuloksia pelkän hakukoneoptimoinnin voimalla – ilman mainontaan käytettyä rahaa.

Miksi teen näin? Koska haluan näyttää avoimesti, mitä pystyn tekemään, ja tarjota sinulle käytännön osoituksen osaamisestani. Monet hakukoneoptimointipalveluita tarjoavat yritykset eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota omiin verkkosivuihinsa. Minä olen erilainen ja haluan näyttää taitoni avoimesti sinulle.

Joka kuukausi tulen päivittämään sivustoni kasvua tänne, ja tulokset tulevat olemaan huomattavia. Liikenne kasvaa, hakusanojen sijoitukset paranevat ja sivusto tulee kukoistamaan. Tämä ei ole vain sivusto, se on laboratorio, jossa voimme yhdessä tutkia hakukoneoptimoinnin voimaa ja tehoa.

Tule mukaan matkalle, jossa voimme yhdessä kasvattaa näkyvyyttäsi ja liiketoimintaasi. Tervetuloa Digitehostamon maailmaan, missä tulokset puhuvat puolestaan ja missä voimme yhdessä rakentaa menestystarinoita.

DigiTehostamon näkyvyyden kasvu helmikuu

Päivitetty 3.3.2024

  • Näyttökerrat Tammikuussa 3500 kpl ja klikkaukset 69 kpl
  • Näyttökerrat helmikuussa 5610 kpl ja klikkaukset 50 kpl

Digitehostamon verkkosivujen näkyvyys on vasta ottanut ensi askeleitaan, ja ensimmäisten kuukausien aikana ei vielä voida odottaa suurta näkyvyyttä. Syy tähän on, että sivusto on täysin uusi, ja aloitin sen täysin tyhjältä pöydältä. Yleensä uudella domainilla menee noin 3-6 kuukautta jonkinlaisen Google näkyvyyden saavuttamiseen. Tällaiset uudet verkkotunnukset tarvitsevat siis oman aikansa ennen kuin ne saavuttavat merkittävää näkyvyyttä hakutuloksissa.

Kuitenkin joitakin sivuja alkaa jo näkyä hakutuloksissa, mikä näkyy näyttökertoina. On tärkeää huomata, että nämä näyttökerrat eivät vielä tarkoita konkreettisia klikkauksia verkkosivuilla. Aluksi on saavutettava näyttökertoja, ja vasta sen jälkeen ne alkavat muuttua klikkauksiksi. Tämä tapahtuu, kun Google tunnistaa uuden sivuston ja alkaa nostaa sen Domain Ratingia, eli verkkotunnuksen arvoa hakutuloksissa.

Vaikka matka on vasta aluillaan, olen täynnä intoa ja sitoutuneita tekemään työtä sen eteen, että Digitehostamon sivustosta tulee vahva ja menestyvä hakutuloksissa. Seuraamme tarkasti kehitystä ja päivitän sivustoa jatkuvasti, jotta voin saavuttaa näkyvyyden ja houkutella lisää kävijöitä sivuille. Tämä matka on juuri alkanut, ja odotan innolla tulevia saavutuksia.

Tiirinkosken Tehdas

Tiirinkosken Tehtaalla toimii kahvila ja myymälä, ja yksi keskeisistä tavoitteistamme on ollut parantaa erityisesti myymälän verkkokaupan näkyvyyttä. Näkyvyyden avulla verkkokauppa myynti nousee ja kävijämäärä itse paikan päällä siinä samalla kasvaa käsikädessä. Työt aloitimme kesäkuun alussa vuonna 2023. Tuolloin orgaaninen näkyvyys, eli kävijämäärä Googlesta, oli noin 1500 kävijää kuukaudessa. Marraskuuhun mennessä olimme kuitenkin onnistuneet tuplaamaan tämän määrän.

Tämän jälkeen orgaanisen näkyvyyden kasvu on kiihtynyt entisestään, ja tällä hetkellä, tammikuussa, saavutamme noin 5000 kävijää kuukausittain (kuva 1) täysin orgaanisesti googlesta. Tämä tarkoittaa, että olemme nostaneet Googlen kautta tulevien kävijöiden määrää huimat 333% verrattuna siihen, kun aloitimme.

Jos tarkastelemme viimeisintä kolmen kuukauden jaksoa (kuva 2), huomaamme, että Googlen kautta tulevien kävijöiden määrä on yli kaksinkertaistunut, ja kävijöitä on nyt jatkuvasti enemmän kuin samaan aikaan edellisenä vuonna.

Kävijämäärien kasvu yhdistettynä verkkokaupan konversio-optimointiin toi huimat 73% enemmän myyntiä verkkokaupassa vuonna 2023 verrattuna edellisvuoteen. Tämä on erinomainen tulos, erityisesti ottaen huomioon, että kasvu tapahtui vasta kesäkuusta alkaen. Koska orgaaninen näkyvyys jatkaa kasvuaan, Tiirinkoski tulee saavuttamaan entistä parempaa näkyvyyttä, mikä puolestaan tukee verkkokauppaa jälleen parempaan menestykseen.

Hakukoneoptimoinnin ohella olemme myös parantaneet Tiirinkosken paikallista näkyvyyttä, mikä on tuonut lisää asiakkaita sekä kahvilaan että myymälään. Onkin tärkeää huomata, että kaikki kasvun tulokset eivät siis näy kuvaajissa ja kokonaisuutena olemme erittäin tyytyväisiä saavuttamaamme kehitykseen.

Tiirinkosken Tehtaan näkyvyyden kasvu
Tiirinkosken Tehtaan tuloksia

Tahdotko viedä liiketoimintasi aivan uudelle tasolle? Hyödynnä tehokasta ja korkeasti kysyttyä SEO-osaamista. Valjasta osaamisesi näkyviin ja astu menestyksen kynnykselle!

Jos olet, jutellaan lisää ja katsotaan miten voin auttaa sinua!

Scroll to Top